Välkommen till VT2022

I veckan startar din ridgrupp för terminen. Så Varmt Välkommen tillbaka !

Vi ser fram emot att möta er alla gamla som nya elever. 

Kom ihåg att på schemat och på din profil står grupperna som hel timma. Detta behöver det göra för att GRS klubben som nu har huvudmannaskap för ridskolan skall kunna rapportera sina närvarotimmar då är det hel timme som gäller. I hel timme gäller förberedelse tid och tid efter lektion. Till och med att klä om sig inför lektionen räknas in i den tiden.

Detta står i schemat.         Gammal starttid för själva lektionsridning gäller även nu denna termin

Kl 16-17         kl 16.30 – 17.15  din rid tid

Kl 17-18         kl 17.20 – 18.05  din rid tid

Kl 18-19       kl 18.10 – 18.55  din rid tid

Kl 19-20         kl 19.00  – 19.45 din rid tid

Kl 20-21       kl 19.50 –  20.35 din rid tid

Kom ihåg att du kan boka av din ridtid och ha möjlighet till igenridning ( i mån av plats – det är alltså inte en garanti ) Det kräver dock att du bokat av innan en viss tid – detta står i ditt avtal på din profilsida.

Du kan boka din igenridning EN gång det vill säga bokar du en igenridning och sen bokar av den är den förbrukad så titta noga att du kan innan du bekräftar en igenridning.

Vi har en ridskolevärd på plats som hjälper dig att hitta häst utrustning vilket ridhus och så vidare allt du kan tänkas behöva hjälp med innan och efter din lektion. 

RESTREKTIONER !!!!!!!

Vill härmed påminna er alla om att det gäller fortsatt försiktighet i dessa pandemi tider. På plattan där vi gör iordning hästarna får det max vistas 20 personer samtidigt. Detta betyder att endast du som skall rida får vara på torget. Eventuellt sällskap får vänta utanför alternativt sitta på läktaren.

Då det tidigare fungerat mycket bra med flödet på torget och att håll avstånd så litar vi på att varje person tar sitt ansvar och räknar / lämnar torget direkt efter sin lektion. Ridvädren kommer att säga till om det börjar bli för många och då vill jag att ni respekterar och lyssnar den personen.

Max EN person i sadelkammaren åt gången. Vi kommer under veckan att lösa så några sadlar och träns kommer hänga på torget under kvällarna för att färre människor skall behöva gå in i sadelkammaren. 

Som vanligt stannar du hemma även vid milda symtom även om vi vistas i utomhusmiljö är detta viktigt. Även att du håller ett bra avstånd till lärare och ridvärdar.

Tack att du visar omtanke och lyssnar på våra restriktioner ! 

Välkommen till en ny termin med fullt av kunskap.

Gerstorps Ryttarsällskap

Ridskolechef Emma med personal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...