På lördag är det dags för Östgötacupen del 3 – det ser vi fram emot!

Vi kommer få se drygt 60 ekipage under dagen. Vi tror att tävlingen kommer hålla på till ca 14.15. Här kommer lite information:

 Tidsprogram ca tider:

10.15             V5 ridskoleklass/GRS (står som barngrupp i LH Kappi)

10.30             V5 Ungdom 

11.00             V5 Senior                           

Ca 12             Lunch                                 

12.30             F1 + F1U                            

13.00             V1+ V1U       

Pga Covidpandemin och fortsatta restriktioner så behöver man som publik visa ett godkänt Covidpass samt legitimation om man är över 18år. De gällande riktlinjerna innebär också att man behöver ha en anvisad plats, dvs en plats där man sitter under tävlingen. Funktionärer på plats kommer hänvisa er till lämpliga platser. Man får vara max 8 personer i ett sällskap som sitter tillsammans och man måste hålla 1 meters avstånd till andra sällskap. Vi kommer använda läktare på båda sidorna av ridhallen för att kunna hålla på avstånden.

Vi kommer ha fiket öppet men denna gång har vi en egen ingång dit. Ett sällskap i taget får komma in och handla och kön in till fiket ska vara nedanför trappan utomhus så att man kan passera in och ut med bra avstånd.

Och som alltid nuförtiden gäller att man stannar hemma även vid milda infektionssymtom, vi håller avstånd, visar hänsyn och undviker trängsel såväl inomhus, i toalettkön och generellt utomhus. Handsprit kommer finnas utställt vid in- och utgångar i ridhuset och på toaletterna.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait