Arbetsgrupper för mer liv i föreningen!

Nu har vi under vintern äntligen kunnat dra igång Östgötacupen igen. Nu vill vi ta nästa steg och få GRS att ”leva” ännu mer. Vi skulle vilja ha aktiviteter för medlemmarna även i andra former än tävling, vi vill engagera våra ungdomar och fundera över framtidens anläggning – en önskedröm är ett klubbhus

För att nå dit behöver vi vara fler som hjälps åt och därför har styrelsen tagit beslut om att starta kommittèer/ arbetsgrupper där man kan fokusera på en del i verksamheten. Gruppen kommer ha en sammankallande som är den som samarbetar med styrelsen kring aktiviteter och ekonomi, men i övrigt har vi inte några former klara, så dem får vi jobba upp tillsammans.

Vi tänkte starta ”i det lilla” för att se vart vi kan komma, så anmäl ditt intresse till någon av dessa grupper så börjar vi med ett möte i respektive grupp sedan!


Aktivitetskommitté  – ordna aktiviteter för medlemmar tex uteritt, glöggmingel, kadriljträning, miljöträningsbana.

Medlemmar hittills: Klara Johansson

Anläggningskommitté – ordna arbetsdag för målning av kiosken, kan vi få till en läktare? Ett klubbhus på sikt? Planering av underhåll av anläggningen

Medlemmar hittills: John Ljungqvist, Birre Waern, Rolf Gustafsson

Utbildningskommitté – samarbete GRS – Stenholmen Planering av ridskola, kurser och teoriföredrag – ett gyllene tillfälle för elevinflytande.

Medlemmar hittills: Emma Ljungqvist, Cosma Gill

Parasportkommitté – vi vill göra vårt intresse och hästsporten mer tillgänglig för alla

Medlemmar hittills: Birre Waern, John Ljungqvist

Tävlingskommittén och fika-kommittén har arbetats upp under vintern och är inte i behov av fler medlemmar just nu, där ingår Marcus Ljungqvist, Åsa Gustafsson och Lena Bjerlöw, respektive  Ann Drotz, Maria Renström, Åsa Karlsson och och Sofia Bastviken.

Sponsringsgrupp –  ordna priser till tävlingar, samarbete med tävlingsgruppen

Och sist men inte minst drar vår..

..Ungdomskommitté igång med en uppstartskväll med mys i stallet för alla hästintresserade yngre medlemmar den 29 april. Se separat evenemang och text på hemsida.

Medlemmar hittills: Alva Linder, Ia Bjerlöw, Hanna Kollegger

Dags för bästa häståret på länge – kom och var med!

Anmäl ditt intresse med ett mejl till medlem@gerstorprs.se eller mess till GRS, så ordnar vi en uppstartsträff !

/GRS styrelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...