Myskväll på plattan

Fredagen 29april 17.30-19.30

Efter några års uppehåll startar nu GRS ungdomskommitté upp igen. Vi börjar med en myskväll med fika och hästpyssel på plattan för alla barn och ungdomar inom GRS! Barn under 10år behöver ha en förälder med sig, kaffe kommer finnas 😉

Vi kommer rykta hästar, fläta man, fika och lära känna varandra. Fundera gärna på vad ni skulle vilja att ungdomskommitén ordnar framöver och kom med önskemål.  GRS ungdomskommitté kommer finnas på plats på plattan under kvällen mellan klockan 17.30 till 19.30, ni är välkomna under kvällen när det passar er, dvs drop-in.

Anmäl dig via sms till 0702-97 21 22 (Ia Bjerlöw) senast tisdagen 26april. I anmälan behövs, namn, ålder och eventuella allergier.

Välkomna!

/ GRS ungdomskommité

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...