Åsa Gustafsson – ledamot

Åsa Gustafsson, 48år

Jag bor utanför stan i en by som heter Kränge tillsammans med maken Roffe och våra barn Olle 18, Klara 14 och Oskar 12.  När jag gick i mellanstadiet flyttade vi och mutan för flytten blev en egen häst. Jag fick gå en termin i ridskola för att lära mig tränsa hästen 😊 Jag och syrran red våra ponnys och pappas nordsvensk på grusvägar och i skogen tills jag flyttade hemifrån.  Sen hamnade Klara i samma klass som Ljungkvist Jr och Klara såg till att jag pratade ridskola med Emma.. Nu har hon ridit sen 7års ålder (?) och jag sedan 1.5år. I somras blev vi hästägare till Gassi från Stenholmen, Klara rider och jag hjälper till.

Jag har ingen erfarenhet av att organisera stora evenemang men är en fena på att hjälpa till där det behövs och trivs i föreningsgemenskap. Jag funderar lite på vad man kan ordna som förening förutom tävlingar. 

asa@nyang.st