Lena Bjerlöw – ledamot

Bor i Malmslätt med familjen. Mannen Stefan Ericsson, barnen Ia och Mile.

Är Islandshästägare sedan 2018, kan inget själv om hästar utan det är dottern Ia som i praktiken äger Theo. Jag betalar!

Själv är jag uppvuxen i Stockholm och har spelat fotboll från 7-34 års ålder. Nu ägnar jag fritiden åt landsvägscykling, styrketräning, löpning, simning och mtb. Jag tittar på sonens handboll och innebandy så ofta jag kan. Är även med Ia i stallet när hon vill och jag har möjlighet. 

Jag jobbar på Tekniska Verken som senior projektledare IT.

Jag är alltså ny på Islandshäst men har vana att leda, styra och ordna! En fotbollsturnering skulle jag kunna fixa på studs! Jag är flexibel och nyfiken på Islandshästsporten. 

Bott i Östergötland sedan jag började plugga på LiU 1990.

lena@bjerlow.se