Ulrika Claesson – ledamot

Ulrika Claesson, 27 år.

Bor i Kanberget med min senior katt Yoda.

Uppvuxen i USA’s sydvästra öken började jag med westernridning och 4-H vid 5 års åldern. Familjen flyttade till Linköping 2006, då blev det dressyr och hoppning på Ånestad ridskola (numera nerlagd och flyttad till Smedstad) istället. Var med i LARK-styrelsen (Linköpings Akademiska Ridklubb) tillsammans med en vän som köpte en islandshäst, och på så vis hamnade jag på Stenholmen 2018. Är numera fäst vid islandshästar, har en plan att skaffa egen i framtiden, men aktuellt har jag två medryttarhästar iaf!

Är tjänstledig från mitt jobb på Region Östergötland medan jag pluggar Internationell Civilekonom Tyska på LiU sedan hösten 2020. 


Jag ser fram emot att utveckla mina kunskaper inom islandshäst världen samt styrelsearbete ännu mera genom GRS.

ulrika.ml.claesson@gmail.com